Nystartet lokallag i Krødsherad

Onsdag 14. august 2013 ble Krødsherad startet opp med et flunkende nytt styre på Samfunnshuset på Noresund. Ambisjonen er å stille en ren Venstre-liste til kommunevalget om to år, sier Kristine Nore, nyvalgt leder.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Oppstart av Krødsherad Venstre

 Nyvalgst leder for Krødsherad Venstre, Kristine Nore

Nyvalgst leder for Krødsherad Venstre, Kristine Nore
Foto: Tove Hofstad

Krødsherad Venstre startet opp igjen onsdag 14. august på kafeen på Samfunnshuset på Noresund. — Vi satser på å stille liste til kommunevalget om to år. Selvfølgelig er det også viktig å markere at Venstre er her nå rett før Stortingsvalget, sier Kristine Nore, nyvalgt leder.

Styret består av tre kvinner med svært ulik bakgrunn. Kristine Nore, som selv er forsker innenfor tre-teknikk ønsker å bidra til å gjøre Krødsherad grønnere , mer varm og liberal. Med seg i styret har hun Caroline Lehman (Daglig leder Eventyrsmak) og Gro Anita Råen (Barne- og ungdomsarbeider).

På førsteplass til Stortingsvalget i Buskerud står Rebekka Borsch fra Røyken Venstre. — Det er ei sterk liste med kandidater fra hele fylket, og Rebekka er klar på at hun vil ha med seg hele Buskerud når hun kommer på Tinget, sier Tove Hofstad, valgkampsekretær i Buskerud Venstre.
Rebekka har samferdsel og miljøvern som sine viktigste saker. -Med raskere utbygging av Ringeriksbanen blir det bare en time til Oslo, et er bra for oss i Krødsherad, sier Nore.

I forbindelse med oppstarten hadde Krødsherad Venstre stand ved Kiwi på Noresund sammen med Helge Stiksrud og Tove Hofstad fra Ringerike og Lier Venstre. Der ble det poppet Venstrepopcorn og delt ut brosjyrer til de passerende.

-Nå skal vi utarbeide ny politikk for bygda vår, men først skal vi få ut valgkampmateriell til samtlige postkasser i bygda vår, avslutter Nore.

 Kristine Nore og Krødsherad Venstre med sin første valgkampstand, med hjelp fra Helge Stiksrud og Tove Hofstad fra Buskerud Venstre

Kristine Nore og Krødsherad Venstre med sin første valgkampstand, med hjelp fra Helge Stiksrud og Tove Hofstad fra Buskerud Venstre
Foto: Krødsherad Venstre

Saker som er viktig for Krødsherad Venstre:

Samferdsel; Ringeriksbanen og ny E16 for å komme nærmere Oslo.
Nytt sykehus i aksen Drammen-Kongsberg og fortsatt drift på godt fungerende Ringerike Sykehus.
Lykkelige småbedrifter med mindre byråkrati, og 100 000 kr i minstefradrag for selvstendig næringsdrivende.
Satse på læreren ved å sikre ressurser til skolen.
Venstrekandidat på Tinget som tar tak i hele Buskerud fylke.

Kontaktperson:
Kristine Nore, Leder Krødsherad Venstre
E-post: [email protected]
Telefon: 909-49484

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**