Venstre på kafé

Stortingskandidat Erik Ringnes snakker om bolig, helse, abort og kunnskapssatsing og intervjues av NRK Hedmark og Opplands Fredrik Solbu Jullumstrø

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Erik på sykkel

Foto: HA

Erik Ringnes og [b]Venstre ønsker å bruke 35 milliarder mer på samferdsel enn dagens regjering. — Det moderne menneske vil bruke kollektivtransport i framtiden, sier han[/b]
Kollektivt
Venstre ønsker å bruke 35 milliarder mer i deres nasjonale transportplan enn dagens regjering. De vil også ha full intercity, eller dobbeltsporet jernbane, fra Oslo til Lillehammer innen 2025.
Venstre vil etablere gode tilbud for studentene. Billigere billetter og flere busser. De mener at det moderne mennesket i framtiden vil bruke mer kollektivtransport og tog framfor bil.
«Hyppige buss og togavganger gir økt tilslutning»
-Erik Ringnes
[b]Hvorfor
skal en førstegangsvelger stemme Ventre?[/b]
— Det som er våre hovedbudskap, spesielt i Hedmark og Oppland, er at vi trenger mer kunnskap og forskningsaktivitet, sånn at vi ikke blir et sted som folk bare reiser forbi, forteller Ringnes.
Han vil ha flere boende i Innlandet.
— Vi må sørge for at det skal bli interessant å bo her, og da trenger vi kunnskapsintensive arbeidsplasser. At flere velger å leve sitt gode liv i denne delen av Norge er et mål for oss, sier han.
Se hele samtalen med Erik Ringnes her.
(BR/AH)

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**