Runar Bålsrud i Dragsjøen rundt

Søndag 1. september stilte ordfører i Hurdal og listekandidat for Akershus Venstre Runar Bålsrud opp i Dragsjøen rundt. En litt beskjeden Venstrepolitiker hevdet før start at han kun hadde som mål å fullføre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Nes Venstre stilte som bakkemannskap da Akershus Venstres Runar Bålsrud deltok i Dragsjøen rundt søndag 1. september. Da vi ankom området før start møtte vi en ordfører i full oppvarming med Venstre på ryggen. – Er du klar til innsats? – Jeg er litt usikker på hvordan dette kommer til å gå, siden jeg har slitt litt med en skade. Jeg har som mål å komme meg igjennom, sier Runar Bålsrud før start.

Her løper Runer inn over målstreken

Video hentet fra YouTube. For full video klikk her.

Jeg ga alt
Bålsrud var eneste deltaker i klassen menn 50-54 år. Ambisjonsnivået var nok noe beskjedent, for Bålsrud kom i mål før mange av deltakerne i yngre klasser. – Jeg ga alt, sa Bålsrud da han kom i mål. Han var ikke sikker på hvor langt han hadde kommet før det stod et skilt i løypa om at det var tre km igjen. -Da håpet jeg at det var tre kilometer med grusvei og ikke mer terreng, bekjente Bålsrud til en av de han hadde løpt deler av løypa med. – Jeg trodde jeg var helt ferdig, da hun der kom og bød opp til spurtduell på slutten, sa Bålsrud.

 Runar Bålsrude er ordfører i Hurdal og 4. kandidat til stortingsvalget.

Runar Bålsrude er ordfører i Hurdal og 4. kandidat til stortingsvalget.
Foto: Åse Birgitte Skjærli

Fikk klasseseier
Runar Bålsrud mottok premie for klasseseier og deltakelse av sin gamle idrettsklubb Raumnes & Årnes. Runar Bålsrud var en aktiv friidrettsutøver og på Årnes var miljøet stort. Premieutdelingen skjedde litt i forkant av den offisielle utdelingen for Bålsrud hadde ikke tid til å vente. – Nå er det hjem til fødselsdag, den kan jeg ikke komme for sent til for det er jeg som er fødselsdagsbarnet, sa Bålsrud, før han forsvant i lett jogg ned mot bilen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**