Ketil Kjenseth: Takk for din stemme

– Etter en lang valgkamp vil jeg få takke alle som har gitt sin stemme til Venstre i år. Med et resultat på 5,2 % får vi ni representanter på Stortinget — og jeg får æren av å være første innvalgte fra ei Venstre-liste fra Oppland siden 1945. Takk for den tilliten.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


– Takk til alle dere 4252 i Oppland som har gitt stemmen sin til Venstre. Takk til alle frivillige i lokallagene som har stått på for å spre vårt budskap. Takk til de andre listekandidatene våre. Takk til alle som har skapt debattarenaer rundt i hele fylket. Det har vært utfordrende, spennende og — ikke minst — morsomt å møte de andre partiene for friske debatter.

Ketil Kjenseth takk for din stemm

Foto: Cathrine Dokken

– Noen av sakene vi har fått oppmerksomhet rundt i valgkampen er målet om lærerutdanning i Oppland, raskere og bedre jernbane og vårt krav om nasjonal sykehusplan — og dermed nei til nedleggelse av sykehusene på Lillehammer, Gjøvik og Reinsvoll. Nå vil jeg løfte sakene til Stortinget og være en tydelig stemme for Oppland på Stortinget. Jeg skal kjempe for Venstres hovedsaker miljø, skole, velferd og verdiskaping.

– Igjen: takk for tilliten. Den skal jeg forvalte etter beste evne.

Ketil Kjenseth

Venstres stortingsgruppe

 - Jeg vil være en tydelig stemme for Oppland på Stortinget.

– Jeg vil være en tydelig stemme for Oppland på Stortinget.
Foto: Cathrine Dokken

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**