Venstre-skolen trinn 1 i Halden, 28. januar

Østfold Venstre samarbeider med Halden Venstre om å arrangere Venstre-skolen trinn 1 i formannskapsaleen, rådhuset i Halden 28. januar 17 30 – 21 00. Venstre-skolen trinn 1 er gratis for alle.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Alle Venstresympatisører i Østfold er hjertelig velkomne til en innføring i Venstres politikk, ideologi og historie. Venstreskolen er delt i flere trinn. Første trinn er først og fremst beregnet på nye medlemmer, men det er ingen tvil om at også andre medlemmer og sympatisører ellers har nytte av en slik oppfriskning på Venstres politikk! Hovedmålet for trinn 1 er å sette deltagerne i stand til å bli mer aktive, gjennom å påvirke og å fremme Venstres politikk.

Trinn 1 omhandler:
•Venstres historie og organisatoriske oppbygging
•Venstres ideologi
•Venstres viktigste saker
•Hvordan bidra til å utvikle Venstres politikk?

Geir Helge Sandsmark

Foto: Gro Tove Sandsmark

Varighet: Ca. 3-4 timer.
Kursleder: Geir Helge Sandsmark

I tillegg til å få kunnskap om Venstre og politisk arbeid, er Venstreskolen viktige for samholdet og kontakten oss Venstrefolk imellom.

Påmelding til Geir Helge innen 20. januar 2014. Vennligst oppgi lokallag og mobiiltelefonnr. ved påmeldingen.

Vi tar forbehold om at ved stor pågang vil de som er først påmeldt bli prioritert. Vi ber samtidig om at de som er interessert i å delta, men som ønsker annen dato eller ennet kurssted også melder fra om dette. Det vil hjelpe oss ved arrangement av nytt kurs.

Ingen kursavgift, forfriskninger blir servert.

Velkommen!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**