Buskerud Venstre med rekordmange valglister

Buskerud Toppkandidater
Toppkandidatene til Buskerud Venstre 2015. Erik Hørluck Berg, Sissel Urke, Anders Wengen, Tove Hofstad, Helge Stiksrud., Foto: Buskerud Venstre
Aldri før har Buskerud Venstre stilt med flere valglister enn i 2015. Med 18 rene Venstre-lister vil 97,3% av Buskeruds befolkning kunne stemme på oss i årets kommune- og fylkestingsvalg – og dermed kan de stemme inn grønn, varm og liberal politikk som setter folk først.
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**


– Jeg er glad og stolt over en fantasiske jobben våre folk har gjort i Buskerud. Jeg kan ikke gi nok ros til de mange frivillige som har klart dette sammen i en tid der mange partier sliter med å stille like mange eller til og med flere lister. Vi har jobbet med lister i over to år, og langsiktig arbeid gir resultater, sier fylkesleder Rebekka Borsch.

Både i Hemsedal, Krødsherad og Flå stiller Venstre ny liste i 2015. Hemsedal og Flå har vi aldri før klart å stille liste. 18 lister i år er tre flere lister enn i 2011 der vi også satte rekord med den gang 15 lister.

At vi vokser så mye, skyldes svært godt lagarbeid, der både gamle og nye Venstre-folk hjelper hverandre med å vinne nye listekandidater og bygge nye lokallag.

– Nå kan vi ta oss en velfortjent påskeferie før vi ruller ut valgkampen for fullt, sier Rebekka Borsch.

Buskerud Venstre har levert valglister i følgende kommuner:

 1. Hurum
 2. Røyken
 3. Lier
 4. Drammen
 5. Nedre Eiker
 6. Øvre Eiker
 7. Kongsberg
 8. Flesberg
 9. Modum
 10. Krødsherad
 11. Sigdal
 12. Ringerike
 13. Hole
 14. Gol
 15. Flå
 16. Hemsedal
 17. Ål
 18. Hol
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**