Opplandsfolk til Landsmøtet!

Venstres landsmøte 2015
Venstres landsmøte 2015. Tromsø 10.-12. april, Foto: Marius Nyheim Kristoffersen

Det er ikke mange timene til Landsmøtet 2015 braker løs i Tromsø. Dette er Oppland Venstres delegater:

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

Roger Granum (56) er leder i Oppland Venstre og vara til kommunestyret i Lillehammer denne perioden.
Roger er selvstendig næringsdrivende og har et variert og aktivt arbeidsliv i hotell- og restaurantnæringen bak seg. Han har fagutdannelse som kokk og har gått på hotellhøyskolen i Stavanger med bedriftsøkonomi som hovedfag.
Viktigste politiske læresetning:” Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, og for øvrig kan man gjøre hva man vil.”

Ingjerd Thon Hagaset er politisk nestleder og vara på Stortinget for Oppland Venstre. Hun er 47 år, bosatt i Valdres og har vært varaordfører i Etnedal. Ingjerd er utdannet realist, pedagog, samfunnsviter og har en master i offentlig ledelse. Hun har lang erfaring som leder både i privat og offentlig sektor i Oppland og jobber nå som nettverksleder i Dialog StatBedrift i Oppland, som høgskolelektor på Høgskolen i Lillehammer og driver i tillegg egen konsulentvirksomhet.

Eivind Brenna bor på Vaset i Vestre Slidre, og er ute på tur i fjellet nesten hver dag. Ordfører i Vestre Slidre de siste 12 år, tidligere styreleder i Valdres natur- og kulturpark og fylkestingsrepresentant for Venstre fra denne perioden. Har drevet leirskole i 18 år og er utdannet lærer.

Ketil Kjenseth er Venstres stortingsrepresentant for Oppland. Han sitter også i kommunestyre og formannskap i Gjøvik, og har tidligere vært politisk rådgiver i Venstres stortingsgruppe samt ass. generalsekretær i Venstre.

Ole Asmund Sylte (f. 1970) gift 3 barn. Gardbruker med mjølk og gris og geit.
Opptatt av landbrukspolitikk, folkehelse og næring.

Hilde Tveiten Døvre (44) Bor på Fagernes, jobber som næringskonsulent i Valdres Næringshage AS, samboer, tre barn og bikkje. Leder i Nord-Aurdal Venstre, sitter i formannskap og kommunestyre i Nord-Aurdal, første periode.

Terje Rønning (58) er daglig leder fra Lillehammer. Sitter i kommunestyret og formannskapet i Lillehammmer. Er også gruppeleder.

Ulf Rogneby er ordførerkandidat for Lunner Venstre.

Kjersti Brevik Møller er internasjonal leder i Unge Venstre og kommer fra Vestre Toten.

Liv Maren Mæhre Vold (observatør) er valgkampleder for Oppland Venstre og nestleder i Lillehammer Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**