Abid Q. Raja til Oppdal!

Ill: Venstre

Stortingsrepresentant for Venstre, og medlem i Samferdselskomiteen på Stortinget, Abid Q. Raja, legger ut på sykkeltur Norge på langs.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

Det er naturlig at et menneske på sykkel i flere uker vil ha fokus på vilkåra for sykkelbruk rundt om i landet, men Abid er som det politiske mennesket han er, også interessert i andre deler av folks liv og levned. Søndag ettermiddag 28.juni kommer Abid til Oppdal etter å ha sykla med sitt følge fra Otta. Medlemmer i Oppdal sykkelklubb vil møte han et sted i Drivdalen. Kanskje vil også noen fra Oppdal Venstre delta?

Søndag kveld kl. 19.00 blir det åpent hus hos Ingrid Mellem i Auneveien. Der vil det vil bli servering, og vi spår at den politiske praten blir engasjert og intens! Raja og hans følge skal så overnatte på Skifer hotell.

Mandag 29. går ferden videre til Orkanger. Men før Raja og følget forlater bygda, vil det bli en tur innom Radio E6 for han. Dessuten vil det bli samling ved skateparken ved ODMS. Faktisk var det Venstre som tok initiativ til dette anlegget i si tid! Nå er det arbeid i gang for å ruste opp og utvide parken. Jens Renander er ei drivkraft i arbeidet. Han vil sjølsagt være til stede der mandag morgen, sammen med mange andre. Møt opp så mange som kan!

Ferden mot Orkanger går over Nerskogen. Medlemmer av sykkelklubben vil være med i alle fall et stykke på vei, og Henrik Ottersen har skumle planer om å være med hele ferden nedover.

Du kan selv følge turbloggen hans for mer informasjon om reiseruten og fremdriften. Trykk her!

Vel møtt alle interesserte til møte med en profilert politiker fra egne rekker!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**