– Wold holder velgere for narr ved å leke klimafornekter

Ordførerkandidat og sentralstyremedlem Rebekka Borsch tordner mot stortingsrepresentant Morten Wold (Frp) som leker klimafornekter på nett., Tove Hovstad

Røyken Venstres ordførerkandidat Rebekka Borsch som også er fylkesleder i Buskerud og sentralstyremedlem i V mener Frp-stortingsrepresentant Morten Wold lurer egne velgere ved å leke klimafornekter på Facebook.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

«Klimabløffen fortsetter. Vi betaler milliarder av kroner for at venstresiden skal få sin miljøpolitiske orgasme. Jorden klarer seg selv», skrev Morten Wold (Frp) i et innlegg på Facebook tirsdag.

Siden har kommentarene strømmet inn. De fleste av typen: «Miljø og klimaendringer er bare en dårlig vits for å rettferdiggjøre usosiale skatter og avgifter».

– Det er neppe tilfeldig at dette kommer akkurat nå. Dette er et frieri til velgerne de har mistet på grunn av at de har fått igjennom så lite Frp-politikk i regjering. Likevel er det alvorlig at de holder sine egne velgere for narr på denne måten, sier Borsch, som er seniorrådgiver i Miljødirektoratet.

Hun mener Wold og Frp bedriver dobbeltkommunikasjon, når de i regjering støtter opp om et forsterket klimaforlik og samtidig leker klimafornektere for velgerne på sosiale medier.

Borsch synes det er bekymringsverdig at en stortingsrepresentant som Wold likevel går ut og fornekter hele klimaproblematikken.

– Egentlig tror jeg ikke han tror på dette klimavrøvlet selv engang. Til det er han for oppegående, sier Borsch.

Les hele oppslaget i Dagsavisen Fremtiden

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**