Åpent møte – luftslott eller ren fornuft?

Foto: Cathrine Dokken

Oppland Venstre inviterer til åpent møte om fremtidens jernbane. Onsdag den 2. september kl 19:00 – 21:00 i Lillehammer bibliotek.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

Innledere:

Jörg Westermann, daglig leder i Norsk Bane AS

Jørg Westermann har arbeidet med jernbanefaglige planoppgaver siden 1994, blant annet som selvstendig næringsdrivende konsulent og siden 2002 som daglig leder i Norsk Bane AS. Der har han blant annet ansvaret for selskapets utredninger om moderne baneløsninger i inn- og utlandet. Westermann er en etterspurt foredragsholder som presenterer mye ukjent informasjon om norsk samferdsel på en lettfattelig og engasjerende måte.

Ola Elvestuen, Stortingsrepresentant og nestleder i Venstre

Ola Elvestuen har siden 2008 vært nestleder i Venstre. Han har jobbet som byråd for miljø og samferdsel i Oslo siden 2011, og er valgt inn på Stortinget for Oslo.

”I dag bruker toget mellom Oslo og Bergen lengre tid enn i 1975. Norges utslipp av klimagassen CO2 er rekordhøye. Miljøet fortjener bedre. Venstre prioriterer de gode miljø- og klimaløsningene.”

I tillegg er alle toppkandidatene fra alle de politiske partiene i fylket invitert til å komme og delta i debatten om fremtidens jernbane i Norge.

”Er det fortsatt noen som tror vi kan vedlikeholde oss fram til en moderne jernbane?” spør fylkesleder Roger Granum (V).

Velkommen !

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**