Hans Bøe på tinget!

Tredjekandidat Hans Bøe (Oppdal), Sør-Trøndelag Venstre.
Tredjekandidat Hans Bøe (Oppdal), Sør-Trøndelag Venstre., Fotograf: Nils Heldal.

Senterpartiets Arne Braut har vært i fylkespolitikken siden 1995. De siste to periodene som varaordfører i fylkestinget. Nå gir han seg med politikken. Uansett partitilhørighet er det lett å gi Braut ros for måten han har stått på for fylket, og også for heimbygda Oppdal. Hva så med neste periode? Har vi kandidater på de forskjellige valglistene som kan bli valgt inn og være med å fremme saker som også handler om den sørlige delen av fylket?

Ja, det har vi absolutt! Sjølsagt avhenger alt av valgresultatet. Hans Bøe, Oppdal Venstre, står på 3.plass på partiets fylkestingsliste. Partiet har i dag 2 representanter i fylkestinget. I siste periode har Hans vært første vara til fylkestinget, og han har møtt flere ganger. Dessuten er han medlem i kontrollkomiteen. Noe han har vært flere perioder. Dermed kjenner Bøe fylkestinget godt, og vil være en god kandidat for et fast sete kommende periode. Hans var, nærmest i sin grønne ungdom, en meget aktiv og engasjert politiker i oppdalspolitikken på 1980-tallet. Og engasjert politiker er han fortsatt. Fylkeskommunens hovedoppgaver er fylkesveier og videregående skoler. I en slik sammenheng er det viktig å ha lokale representanter i forum der avgjørelsene tas. Hans Bøe vil være en god representant for Oppdal i så måte.

Derfor gode oppdalinger: Bruk Venstres fylkestingsliste ved dette valget og sikre en erfaren og dyktig lokal politiker fast plass i dette viktige forumet!

Med hilsen
Odd Gunnar Jære Hoel
Oppdal Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**