Nyhetsbrev for Januar 2016

Den 18. januar hadde vi årsmøte på Grøsethkaféen, tradisjon tro med karbonadesmørbrød. Et nytt styre ble satt sammen vi diskuterte løst og fast om året som har gått, og året som står i vente.

Diskusjonen rundt skiløype/vei i Gjevillvassdalen fortsetter, nå i hardere ordelag i avisene og på nettet enn tidligere, slik språkbruk tar Oppdal Venstre avstand fra. Vi oppfordrer til gjensidig respekt i debatten.

Oppdal Venstre ønsker at det etableres et asylmottak for mindreårige asylsøkere, samtidig er vi opptatt av at et slikt mottak bør drives, eller eies, av kommunen gjennom et aksjeselskap. Dette ble vedtatt i kommunestyremøtet den 27. januar, etter fellesforslag fra Trygve Sande (V).

Sør Trøndelag Venstre hadde årsmøte 5-6 februar, der det ble lagt særlig fokus på å styrke jernbanetilbudet. På årsmøtet ble Oppdal roset for sterkest økning i medlemstall i fylket, for andre året på rad! Vi takker for tilliten og vil gjøre vårt beste for å fortsette trenden.

Vi har som vanlig åpne gruppemøter før alle kommunestyremøter på rådhuset. Disse møtene fortsetter å ha godt oppmøte. Alle er hjertelig velkomne på møter hos oss!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**