Nominasjonskomiteen

Dersom du har sterke meninger om hvem som skal står på stortingslisten kan du fremme dine ideer og innspill til nominasjonskomiteen. Forslag kan sendes direkte til nominasjonskomiteen eller til [email protected]. Inkluder gjerne en kort begrunnelse og kontaktinformasjon på den du foreslår, dersom de ikke er medlem av Venstre allerede.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

Hvordan fremme en kandidat?
Innspill og forslag sendes til [email protected] innen 5. juni med en kort begrunnelse. Det er vanlig å spørre personene du tenker på om de selv har lyst til å stille som kandidat. Dersom personen velger å være kandidat og ønsker å stille kan du bidra til å hjelpe dem ved å snakke varmt om dem til andre medlemmer, spre informasjon om dem på medlemsmøter og møter i bydelen. Delta på bydelsnominasjonen og fremme og stemme på din kandidat.

Forslag til nominasjonskomiteen kan sendes til [email protected] eller direkte til en av komiteens medlemmer, fortrinnsvis til leder. Forslaget må ha navn på den du vil foreslå, en kort begrunnelse og gjerne kontaktinformasjon som epost og telefon dersom de ikke er medlem av Venstre.

Nominasjonskomiteen
Nominasjonskomiteen består av Eivind Nikolaysen (leder), Siv-Lise Bendixen Stærk, Bjarki Eggen og Hilde Vestrheim. Fra Oslo Unge Venstre møter Anna Dåsnes som fullverdig medlem av komiteen. Elin Bashevkin og Jarle Lind-Nilsen er varaer til nominasjonskomiteen.

Komiteen tar imot alle forslag til kandidater til stortingslisten, intervjuer mange av kandidatene og samler inn informasjon om dem før de lager et forslag til liste. Innstillingen skal være klar 20. oktober er utgangspunktet for behandlingen av hvem som skal stille til valg for Venstre stortingsvalget 2017 på nominasjonsmøtet i november 2016.

Komiteen ble valgt av hovedstyret i mars 2016.

 

 

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**