Frogn Venstres miljøpris til glade damers bruktmarked

Drøbaks glade damer mottok miljøprisen av Frogn Venstres leder Erik Lundeby. Marit Andresen, Lene Halvorsen, Erik Lundeby (Frogn Venstre), Tatiana Fredriksen, Heidi Pedersen og Berit Smith

Frogn Venstres miljøpris for 2017 ble tirsdag tildelt de glade damene som hvert år arrangerer bruktmarked for klær, leker og sportsutstyr i aulaen på Seiersten.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**


-Bruktmarkedet er et kinderegg for Frogn – gjenbruk er miljøvennlig, bra for barnefamilienes økonomi, og overskuddet blir til glede for et annet godt tiltak for barn og unge i lokalmiljøet, sa Frogn Venstres leder Erik Lundeby da han overrakte prisen.

Førstedame Lene Halvorsen synes det er stor stas at det Drøbaks glade damer gjør blir satt pris på.

-Verdien av gjenbruk er uvurdelig i seg selv, og i tillegg er arrangementet en sosial happening i bygda vår, sa hun, og pekte på at både dugnadsgjengen, selgere og kunder er viktige for at markedet er blitt en suksess.

De glade damene forbereder seg nå på storinnrykk førstkommende lørdag. Halvorsen forteller at alle jobber gratis. Klær og utstyr som ikke blir hentet blir gitt bort til barn i Estland, og overskuddet av markedet blir gitt til et tiltak for barn og unge i Frogn.

-Det er mye billig å bra utstyr, så vi ønsker oss enda flere kunder, sa hun.

Frogn Venstres miljøpris går til personer eller organisasjoner som gjennom en ekstraordinær innsats har bidratt positivt til miljøet eller lokalsamfunnet i Frogn.

Prisen er delt ut 30 ganger siden 1986 (se prisvinnere her).

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**