– Dette er galskap!

Foto: Baard Salvesen

Oslo Venstres førstekandidat Hallstein Bjercke reagerer på at en helt ny barnehage på Økern ikke får åpne.

VG meldte torsdag 04.04.19 at en barnehage på Økern står tom fordi den er privat. Det får Venstres førstkandidat i Oslo til å reagere:

– Dette er galskap! Det er behov for denne barnehagen. Det er mange småbarnsforeldre som har flyttet inn i boligene rundt her, som trenger barnehageplass, og som nå står uten, fordi byrådet er prinsipielt i mot å la private drive, sier Bjercke.

Venstre fokuserer på kvalitet

Bjercke mener at dagens rødgrønne er for opptatt av om barnehager er privat eller offentlig, fremfor å fokusere på om barnehagen skaper trygge oppvekstvilkår:

For oss i Venstre handler det ikke om hvem som driver tilbudet om de er offentlige eller private. Det handler om at det leveres tjenester av god kvalitet. Og i dette tilfellet har Espira levert en veldig fin barnehage, avslutter Bjercke