Vi søker valgkampmedarbeidere og kommunikasjonsrådgiver

Foto: Liv Aarberg

Vi går inn i en lokalvalgkamp, og Viken Venstre søker derfor valgkampmedarbeidere og kommunikasjonsrådgiver, i 20-100 prosent stillinger. Stillingsprosent og oppgaver kan tilpasses etter søkers kompetanse og arbeidskapasitet. Oppstart er 1. juni eller tidligere, med varighet frem til 15. september.

Stilling som valgkampmedarbeider

Valgkampmedarbeiderne vil være en del av Viken Venstres sekretariat. Valgkampmedarbeideren vil bistå med koordinering av valgkamparbeid i et utvalgt område i Viken. Valgkampmedarbeideren vil samarbeide med lokallag og kandidater og følge opp deres valgkampaktiviteter.

Vi søker folk med stor arbeidskapasitet og mulighet til å jobbe kvelder og helger. Kunnskap om Viken Venstres politikk og erfaring med valgkamp er en fordel. Arbeidssted vil være Viken Venstres kontorer i Møllergata 16, men mye av arbeidstiden vil tilbringes ute i lokallagene.

Stilling som kommunikasjonsrådgiver

Kommunikasjonsrådgiveren vil være en del av Viken Venstres sekretariat, og vil bistå med sosiale medier- og kommunikasjonsarbeid underveis i valgkampen. Arbeidsoppgaver vil være produksjon av grafikk, videoer og innhold til sosiale medier. En viktig del av jobben vil være å bistå lokallagene i sitt arbeid på sosiale medier. Skriving av debattinnlegg, nettsaker og annet skrivearbeid vil det også være behov for.

Vi søker folk med stor arbeidskapasitet og mulighet til å jobbe kvelder og helger. Kunnskap om Viken Venstres politikk og erfaring med valgkamp er en fordel. Arbeidssted vil være Viken Venstres kontorer i Møllergata 16.

Vilkår

Vi kan tilby et ungt og spennende arbeidsmiljø i en viktig valgkamp. Stillingene lønnes etter avtale. Kvelds- og helgearbeid må påregnes i alle stillinger.

For spørsmål kan fylkessekretær i Viken Venstre, Eidi Ann Hansen, kontaktes på telefon 92220925, eller e-post [email protected]. Søknad og CV sendes til [email protected] merket “Valgkampmedarbeider 2019” eller “Kommunikasjonsrådgiver 2019”.

Søknadsfrist for stillingene er 15. mai.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 5 år siden.**