Venstre vil ha kulturkort til ungdommen i Innlandet!

E.Rotihaug

– Det er viktig å legge til rette for trivsel, tilknytning og kulturimpulser for våre ungdommer, sier Erik Ringnes.

Fylkesrådmannen i Innlandet fylkeskommune har i sitt forslag for budsjett for 2021 foreslått å fjerne kulturkortet som ordning. For Venstre i Innlandet er det viktig å være på lag med framtida, og dermed verne ungdommen fra kutt i et fylkeskommunebudsjett som må strammes inn i 2021. Det er derfor en KLAR prioritering for oss å ta vare på kulturkortet som tidligere Hedmark fylke tilbød ungdommen sin, og rulle det ut i hele Innlandet!

Kortet gir rabatter på arrangementer for ungdom mellom 13 og 21 år og
gjøres gjeldene på kinoer, festivaler, teatre , museer, fotball og ishockeykamper, samt en
del arrangementer i kulturhus og andre kulturarrangementer som det inngås avtaler med.

Innlandet Venstre vil for øvrig berømme fylkeskommunen for å lagt til rette for at det skal være enkelt å forstå budsjettforslaget og sette seg inn i utfordringer og muligheter. Se det digitale budsjettforslaget på nettsiden innlandetfylke.no.