Vi søker frivillige til sosiale medier-team!

Sosiale medier
Venstres hovedorganisasjon har en ledig stilling som kommunikasjonsrådgiver med et allsidig ansvarsområde. Du vil bl.a. få jobbe med internkommunikasjon, sosiale medier, analyse og grafisk produksjon., Foto: iStock

Med under 200 dager igjen til årets spennende valg, søker Oslo Venstre deg som ønsker å bidra i den digitale valgkampen gjennom et arbeidende sosiale medier-team. Frivillighet til valgkamp kommer i mange former, og vi vet at Oslo Venstre har utrolig mange dyktige medlemmer som kan tenke seg å bidra på ulike måter.

I denne omgang søker vi deg som for eksempel jobber med eller har kompetanse på:

  • Sosiale medier
  • Kommunikasjon
  • Annonsering
  • Innholdsproduksjon
  • Grafisk design eller illustrasjoner

… eller har annen relevant erfaring du mener kan løfte Venstre i sosiale medier inn mot valget.

Vi søker også frivillige til å bidra aktivt i diskusjoner i kommentarfeltene på sosiale medier.

Som frivillig tar du aktivt del i Oslo Venstres valgkamp og opparbeider deg verdifull kunnskap om politisk kommunikasjon. Arbeidet vil gradvis trappe opp i løpet av våren og man vil i stor grad kunne tilpasse arbeidet til når man selv har tid.

Er du interessert? Send noen setninger om hva du kan bidra med til [email protected], med emne “Sosiale medier”. Ta kontakt med [email protected] ved spørsmål. Vi gleder oss til å høre fra dere!

Vi tar i mot søknader fortløpende!

Ikke helt for deg? Kanskje du kan tenke deg å bidra i vårt skriveteam i stedet?