Årsmøte 2023

Tønsberg 11.og 12.februar

Friske diskusjoner, engasjerte folk, kloke innlegg, hyggelig samvær!!

Hele 86 delegater og gjester var påmeldt til det politiske verkstedet et årsmøte i Venstre alltid er.

Årsmøtet i Vestfold og Telemark Venstre er igang!!

Det ble vist stor innsatsvilje for mobilisering på alle plan i valgkampen, hvor vi skal vinne valget med vår politikk), diskusjon om praktiske løsninger for fylkeslaget etter at prosessen rundt den pålagte delingen av Vestfold og Telemark Fylke, samt presentasjon og idéverksted for den kommende valgkampen.

Abid Raja taler til Vestfold og Telemark Venstre i Årsmøtet 2023

Abid Raja taler til salen om det omfattende programmet, «Grønne og levende lokalsamfunn», som ble vedtatt på Landsmøtet 2022. Med dette har partiet verktøykassa full av muligheter for alle engasjerte Venstrefolk. Partiet leverer realistisk miljøpolitikk, gjennomførbar energipolitikk, og aktiv næringspolitikk for gründerskap og innovasjon. Partiet har nå en omfattende helse- og omsorgspolitikk med gode løsninger for folk, der de trenger det, når de trenger det. Og for å verne om alt vi har i dette landet, tar Venstre en tydelig posisjon i forsvarspolitikken i samarbeid med sterke allianser for å trygge Norge i en urolig tid i Europa.

Politiske uttalelser fra Årsmøtet:

Det var kommet inn syv forslag til politiske uttalelser, og hele fem slapp igjennom nåløyet, og en 6. uttalelse om Holodomor i Ukraina som ble besluttet løftet til Sentralstyret og Stortingsgruppen.

Ukrainas Charge d’affaires taler til forsamlingen og fikk stående applaus fra salen!

Ukrainske flyktinger besøkte årsmøtet og vi fikk vite hvordan de samlet inn midler for å hjelp i Ukraina