Lokalpolitikk for Søvika/Grytastranda

Venstre vil ha grøn pakke for næringslivet
Venstre vil ha grøn pakke for næringslivet, Foto: Vard Søvika

Her finn du lokal lokalpolitikk for Søvika og Grytastranda

Haram Venstre ønsker et “Campus Søvika”
47% av arbeidsplassene i Haram kommune er i industrien. Haramsbedriftene skriker etter fagfolk, og fagmiljøene – som har vært Harams store styrke – er i ferd med å gå i oppløsning. Dette må vi gjøre noe med.
Trafikksikkerheten i Haram er for dårlig
Stadig får vi påminnelser i media på at trafikksikkerhet har hatt for liten vekting i Haram. Når trafikken i tillegg øker får vi en nedadgående spiral som kan få dødelig utfall.

 

 

Svar på saken om eget valglokale i Søvika
Haram Venstre protesterte mot at det kun skulle være valglokale på Eidet, i Brattvåg og på Haramsøy. Nå foreligger svaret fra Ålesund kommunes Politikk og kommunikasjonsavdeling.

 

 

Politisk toppmøte i Søvika
Haram Venstre har gleden av å innby alle interesserte til politisk toppmøte mellom Stortingsrepresentantene Alfred Bjørlo (Venstre) og Jenny Klinge (Senterpartiet) onsdag 19.april i Søvika.

 

 

Haram Venstre vil ha eget valglokale i Søvika

Valgstyret for Haramsvalget vedtok tirsdag å opprette tre valglokaler for høstens kommune- og fylkestingsvalg. Haram Venstre vil ha ytterligere ett valglokale; i Søvika.

 

Den store skolebløffen i Haram

Økonomi er lett å skrive om. Skole- og kirkestruktur er lett å skrive om. Fastlegeordningen er lett å skrive om. Men når jeg skal skrive om innholdet skolen, så blir det straks mye vanskeligere.

 

Haram Venstre vil – hva vil Senterpartiet?

Haram Venstre vil ta grep, Haram Venstre vil se på strukturer, Haram Venstre vil finne løsninger uten å ri prinsipper til enhver pris, men hva vil Haram Senterparti?

 

52 millioner…?

Det er det som er realiteten: I forhold til 2019-budsjettet er prognosene at Haram kommune i 2024 må spare 52 millioner kroner for å ha et budsjett som er noenlunde i balanse.