Stem Venstre 2 ganger!

Topp sek på Buskerud Venstres liste: Kristine Nore, Even Jacobsen, Julie Waage, Anders Wengen, Tove Hofstad og Daniel Rugaas., Foto: Steinar Bleken

Stem Venstre både i kommune- og fylkestingsvalget i år!

Med et sterkt Venstre i både kommunestyre og fylkesting får du mer av Venstres hjertesaker. Husk å stemme Venstre 2 ganger i år! Bor du i tillegg i Lier så kan du stemme frem Tove Hofstad som stiller på topp i Lier og som 2. kandidat i Buskerud for Venstre.

 

I fylkestinget vil vi kjempe for:

  • et bedre, billigere og mer tilgjengelig kollektivtilbud
  • å stoppe nedbygging av natur
  • satsing på trivsel og motivasjon i skolen, for både lærere og elever
  • økt satsing på forskning, innovasjon og lokalt, bærekraftig entreprenørskap
  • fullføring av sykkelveinettet langs Nøsteveien og Gamle Drammensvei

 

Se hele Venstres liste til valget i Buskerud og les komplett valgprogram her

 

Tove Hofstad er Venstres 2. kandidat til fylkestingsvalget i 2023.

Venstres Tove Hofstad stiller til valg som toppkandidat i Lier og som 2. kandidat på fylkestingslista i Buskerud og med seg på fylkestingslista har hun også rutinerte Nina E. Johnsen og Tor K. Haugen. Sammen utgjør de et sterkt team som vil kjempe for gode Venstre-saker i fylkestinget i nye Buskerud!

Tove har vært politisk aktiv i Lier siden 2011 og er i dag kommunestyrerepresentant og gruppeleder i Lier og fylkestingsrepresentant i Viken. Hun brenner for gode og levende lokalsamfunn med nærhet til natur og friluftsliv, der det er lett å komme i kontakt med andre, enklere og billigere å leve miljøvennlig, der vi har et levende kulturtilbud, et næringsliv som er på lag med framtida og der vi hjelper dem som trenger det mest.

 

Jeg vil bidra til å skape gode og levende lokalsamfunn der vi tar vare på naturen og gjør det enklere og billigere å leve miljøvennlig

 

Les mer om Lier Venstres valgliste og program på lokallagets hjemmeside her

 

STEM VENSTRE!