Molde Venstre fikk 5 % ved kommunevalget 2023

Valget av kommunestyret i Molde er nå over og Molde Venstre endte opp med 5 % og 775 stemmer, noe som ga oss to representanter i kommunestyret og en fremgang på 1,7 prosentpoeng fra forrige valg. Molde Venstre endte med å øke antall stemmer med ca 50 % og ble blant slengervinnerne i dette valget. Frank Stenløs ble slengervinneren med flest slengere i valget. Faste kommunerepresentanter for Molde Venstre blir Frank Petter Stenløs og Bjarte Rød. Vår oppfordring til de mange hundre som satte en av oss som slengere, er å vurdere å stemme Venstre ved neste valg. Vi endte opp med å mangle kun 15 stemmer, på å få inn nummer 3. Valget ble tett og jevnt.

Valgresultat Molde Venstre 2023
** Kommunestyrerespresentant * Vara

Molde Venstre er fornøyd med valgkampen, og har hatt stor aktivitet med avisinnlegg og betydelige timer på stand.

Ønsker du å bli en del av teamet som fortsetter veksten frem mot neste valg i 2027? Bli medlem her

 

Takk for at akkurat du stemte Molde Venstre!