Til innhold

Stig Vaagan

- Bedre er alltid mulig

Hei!

Jeg heter Stig Vaagan, og er ordførerkandidat i Hamar kommune.

Jeg er til daglig lektor på Hamar katedralskole, er bl.a. utdannet historiker fra Norge og England, og har jobbet med ungdom i ungdomsskolen og videregående skole i 25 år. Det er et fantastisk yrke!

Noen av dere kjenner meg som en svært aktiv lokalpolitiker gjennom flere år her i Hamar kommune. Sammen med gode Venstrekollegaer har jeg jobbet for en enda bedre skole for alle, dobbeltspor til Hamar og østlig trasé, sykehus til Hamar eller umiddelbar nærhet, et bedre klima, bydelenes egenart, og støtte til sårbare grupper. Som Venstres representant i kommunestyret er jeg også glad for at vi har vært med å utvikle Hamar til den byen og den kommunen vi er i dag. Det arbeidet ønsker jeg å fortsette!

Jeg er også 1.vara til Fylkestinget, og sitter i Venstres programkomité til Stortingsvalget i 2025. Der har jeg et særskilt ansvar for å følge opp skolepolitikken. Venstre viser med det at de er villige til å lytte til folk med erfaring innenfor denne viktige sektoren.

Nå er jeg klar for å ta Hamar videre fremover. Skal vi ha utvikling, må vi i samarbeid med næringslivet skape arbeidsplasser og bygge boliger tilpasset innbyggernes behov, enten det er leiligheter, hus med hage eller rekkehus. Det skal være godt å bo i Hamar!

Jeg ser på arbeidserfaringen fra «det virkelige liv», og erfaringen som folkevalgt som min største styrke.

Er det noe du ønsker å spørre meg om? Kontakt meg på e-mail: [email protected], eller som melding på min

Venstre tar Hamar fremover! Vi hviler aldri!