Til innhold

Sverre Huse-Fagerlie

Sverre Huse-Fagerlie er en av våre nykommere. En engasjert 48 åring som er bosatt i Drøbak sammen med kone og to døtre. På fritiden er Sverre glad i jakt, og setter stor pris på familietid i Frognmarka. Sverre er utdannet økonom i England og har de siste 20 årene arbeidet med gjenvinning og avfallspolitikk på nasjonalt nivå. Han startet 1. juli i ny stilling som Bærekraftsansvarlig for arbeidsgiverorganisasjonen MEF (Maskinentreprenørenes Forbund) hvor han har ansvaret for næringspolitikken rundt bærekraft, klima og miljø for hele anleggsbransjen i Norge.

– Jeg brenner for miljøet og mener at arbeidsplasser som bidrar til klimakutt og som løser kundens behov på en bedre og grønnere måte er løsningen på planetens problemer.

Vi må gjøre det enkelt å starte og drive bedrifter som gir jobb til folk der de bor, og som klarer å finne nye og bedre måter å gjøre dette på enn før.

 

Jeg er for konkurranse og for effektivisering av kommunens måte å dekke innbyggernes behov på. Alt skal ikke måtte gjøres av kommunens egne ansatte, og samarbeid med private bedrifter gir bedre tjenester og bedre økonomi. Bærekraft og gjenbruk er også noe som preger familielivet, og Sverre og hans kone har kvalitetstid når de gjør prosjekter hus og hjem sammen.