Til innhold

Therese Hofstad-Nielsen

I Frogn skal det være trygt og godt å bo hjemme lenge!

Therese Hofstad-Nielsen (f 1971). Har bodd i Frogn siden 2001, har to barn hvorav den ene har flyttet hjemmefra. Siden 2018 har hun bodd i Drøbak sentrum, og stortrives der.

Jeg har nok vært ekstra opptatt av vernesonen i Gamle Drøbak, nettopp fordi bruk er det beste vernet.

Til daglig jobber Therese som skadeforebygger i Fremtind Forsikring. Der er man av den oppfatning at alle skader er sløsing med ressurser, og at forebygging er noe av det mest bærekraftige man kan gjøre.

Therese sier hun kom inn i politikken ved en tilfeldighet, og sånn kan det være for mange. Hun ble for alvor aktiv i perioden 2019-2023 og har vært Venstres representant i Hovedutvalg for Miljø, plan og byggesaker.

Det har vært en bratt læringskurve, men jeg har nok likevel klart å fremme våre velgeres syn i de aller fleste saker som har vært til behandling.

– Vi lever i en krevende tid, både i det kommunale og i det private. Vi skal bo hjemme lengre, og derfor blir forebygging ekstra viktig. Spesielt når det kommer til å forhindre fallskader hos de eldre. Siden jeg kan ta med meg kompetanse fra arbeidsplassen min inn i lokalpolitikken, gjør det enda mer spennende å holde på med.

Therese ble valgt til Frogn Venstres lokallagsleder i februar 2024.