Deltidsjobb i Oslo Venstre?

Vi ser etter en eller to engasjerte og dyktige personer som kan bidra til å løse svært viktige oppgaver for partiet i oppkjøringen mot stortingsvalget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Oslo Venstre lyser ut to midlertidige prosjektstillinger høsten 2008.

Prosjekt 1:
– Planlegging, gjennomføring og oppfølging av Venstre-skolen (skoleringsopplegg for medlemmer).
– Igangsetting, tilrettelegging og gjennomføring av aktiviteter knyttet til medlemsoppfølging.
– Bistand med forberedelse og praktisk gjennomføring av løpende møter og aktiviteter i bydelslagene, herunder lokale møter i forbindelse med stortingsnominasjonen.

Prosjekt 2:
– Planlegging, gjennomføring og oppfølging av møter og aktiviteter i Oslo Venstres politiske forum.
– Koordinering og praktisk tilrettelegging av Oslo Venstres lokale prosess knyttet til arbeidet med nytt stortingsvalgprogram.

Utover de konkrete prosjektoppgavene må noe forefallende arbeid i sekretariatet påregnes innenfor den definerte stillingsressursen, herunder blant annet: Oppdatering av nettsider og kontaktregistre, besvarelse av e-posthenvendelser, praktisk bistand med møter og arrangementer, ajourhold av møtekalender og oppgaver knyttet til interninformasjon.

Prosjektstillingene rapporterer til sekretariatsleder.

Omfanget av hver av stillingene er 25% (ca. 10t. pr. uke). Lønn etter avtale avhengig av søkers kompetanse, anslagsvis i lønnstrinn 30 i statens lønnsregulativ (kr. 6.000,- brutto per måned for 25% stilling).

Tiltredelse ønskes snarest mulig etter 10. august. For begge prosjekter gis tilsetting til og med 31. oktober. Arbeidstiden er fleksibel men vil være knyttet til prosjektene, slik at deltagelse på møter og aktiviteter på kveldstid må påregnes. Stillingene kan kombineres.

Vi er på jakt etter søkere med følgende egenskaper:
– Kjennskap til organisasjonsarbeid.
– Evne til å organisere prosjekter og holde mange baller i luften samtidig.
– God skriftlig og muntlig fremstillingsevne.
– Ordenssans.
– Gode sosiale egenskaper og samarbeidsevne.

For mer informasjon kan sekretariatsleder Eivind Nikolaysen kontaktes på telefon 93862007. Søknad med CV sendes senest innen 1. august til [email protected]. Eventuelle attester og vitnemål kan medbringes i forbindelse med intervju.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**