Ordfører har et overordnet, politisk ansvar

Det var essensen i et redaksjonelt oppslag i ØB, onsdag 22. oktober, der Svein Kamfjord peker på at ordfører ikke kan skylde på andre når kommunen ikke har gitt innspill om nye markagrenser.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Det er og blir ordfører som har det politiske ansvar overfor innbyggerne, enten han liker det eller ikke. Det er ikke nok å tro om en sak som har så vidtrekkende konsekvenser for en kommune. Nær halvparten av Ski kommune vil bli en del av marka når den nye loven fastsettes, og Ski har ikke gitt sine innspill til hvor de mener det er hensiktsmessig å trekke grensene i forhold til næringsutvikling og eksisterende bebyggelse. Ordføreren er ikke villig til å ta ansvar for miséren.

Les sak i ØB her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**