Går mot innspurt for bedriftskampanjen

Venstre er inne i sluttspurten for bedriftskampanjen “1000 bedrifter på 20 dager”. De fylkene som til nå ligger best an til å nå sine mål (3 besøk per lokallag og 5 for fylkeslaget) er Telemark, Sogn og Fjordane og Akershus.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Lars Peder Nordbakken, leder av Akershus Venstre, oppfordrer lokallagene til å gjøre en ekstra innsats for å nå målsettingen om 60 bedriftsbesøk.

Lars Peder Nordbakken, leder av Akershus Venstre, oppfordrer lokallagene til å gjøre en ekstra innsats for å nå målsettingen om 60 bedriftsbesøk.

Så langt vi har oversikt i dag har imidlertid bare 13 av våre 20 lokallag i Akershus vært aktive. Det kan du bidra til å gjøre noe med! Samlet status for de 13 aktive til nå er:

Mål for våre 20 lokallag (20 X 3 besøk): 60 bedriftsbesøk

Resultater og planer p.t.:
Gjennomførte besøk: 18
Planlagte og avtalte: 26
SUM: 44

Vi mangler med andre ord 16 besøk på å klare målet. Det bør vi absolutt klare, spesielt fordi flere av de største lokallagene ennå ikke har kommet ordentlig i gang.

I tillegg har fylkeslaget et minimumsmål på 5 besøk. Status til nå er 5 gjennomførte besøk pluss 3-4 planlagte/avtalte i tillegg.

Nå har vi alle muligheten til å bidra til at Akershus blir det beste fylket i landet — det handler bare om en ekstra sterk innspurt!

Det viktigste er likevel at vi faktisk går ut og lytter til bedriftene , slik at vi får mer kunnskap og får mange innspill til å skape næringspolitiske forbedringer både lokalt, regionalt og nasjonalt. Over hele landet meldes det om positiv mottagelse – bedriftene setter pris på å bli lyttet til.

Oppfordringen er derfor klar — just do it! Og, så hadde det jo vært morsomt om Akershus ble det beste fylket — ikke sant? Det er innenfor mulighetenes rekkevidde! Sammen får vi det til!

Med vennlig hilsen
Lars Peder Nordbakken, Fylkesleder
Epost: [email protected]
Tlf: 90 69 36 23


Andre ressurser

For hjelp eller praktiske spørsmål, kontakt Christoffer Biong, fylkessekretær for Akershus Venstre ([email protected]/tlf: 97 65 27 97).
Aktivist flyer
Flyer til interesserte i bedrifter og enkeltpersonforetak
Bakgrunnsnotat

Rapportering
Når du har besøkt en bedrift, kan du rapportere på følgende 3 måter:
* Gå til denne nettsiden og fyll ut online-skjema for rapportering (foretrukket måte)
* Last ned skjemaet i doc-format eller pdf-format og send det til [email protected]
* eller til Venstre, Møllergata 16, 0179 Oslo

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**