Standsaksjon 26. mars: Earth Hour

Som vi skrev i går, starter Oppegård Venstre opp med standsaksjoner fra og med førstkommende lørdag på Kolbotn Torg.

Lørdag 26. mars kl 20:30 arrangeres Earth Hour, og det er naturlig for oss i Venstre å markere dette. Derfor blir dette også temaet vårt på årets første standsaksjon i Oppegård.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Earth Hour

Foto: earthhour.com

Lørdag 26. mars kl 20:30 arrangeres Earth Hour. Det går mot rekordstor oppslutning i år, til nå er tusenvis av bygninger over hele landet meldt på. Oppegård Venstre oppfordrer alle til å bli med å slå et slag for miljøet.

På denne måten kan vi alle være med å sette fokus på klimaendringene på en positiv måte. I fjor viste folk over hele verden sitt engasjement for klimaet og slukket lyset en symbolsk time. I Norge gikk strømforbruket ned denne timen med 250 millioner watt, hvilket tilsvarer 6 millioner lyspærer. En undersøkelse viste at 46 prosent i Norge deltok, det vil si 1,8 millioner nordmenn.

Les mer på www.earthhour.no.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**