Frykter monsterutbygging i Ski

-Vi må ta utgangspunkt i at de som allerede bor i Ski skal trives. Det er vår primæroppgave å ta vare på dem, og spørre oss hva som er behov og ønsker for Ski kommune videre i et slikt perspektiv, sier Svein Kamfjord.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Moderat, helhetlig og langsiktig er nøkkelord for Ski venstre når det gjelder utviklingen av Ski sentrum. Vi ønsker ingen ugjennomtenkt monsterutbygging.

 Venstre ønsker helhetlig, moderat og gjennomtenkt vekst for Ski, sier Svein Kamfjord

Venstre ønsker helhetlig, moderat og gjennomtenkt vekst for Ski, sier Svein Kamfjord
Foto: Atle Hagtun

– Venstre ønsker vekst i Ski men den må være gjennomtenkt, styrt og villet. Folk er opptatt av å trives, og de bor her fordi Ski er noe annet enn en storby, sier Venstres ordførerkandidat Kamfjord.

– Vi er uenige i den linjen Høyre og Ap har lagt seg på når det gjelder monsterutbygging, for oss er dette en uforsvarlig poltikk, sier Kamfjord.

For Ski Venstre er det viktig å lytte til innbyggernes ønsker.

– Vi må styre som ombud for våre innbyggere og ikke etter tall og prognoser for vekst i Akershus, fortsetter Kamfjord.

– Skal vi bygge mer, må infrastrukturen være på plass. Vi må skaffe nok skolekapasitet og vi har et renseanlegg som er fullt. Veksten som er ønsket vil være svært dyr for kommunen. Jeg lurer på hvordan Høyre skal finansiere vekst samtidig som de er opptatt av skolesatsing, avslutter Kamfjord.

Les mer om saken her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**