Viktig at småbarnsmødre engasjerer seg

– Det er et paradoks at småbarnsforeldre som er storforbrukere av tjenestetilbudet er dårlig representert i styret, derfor stiller jeg meg til disposisjon, sier Camilla Hille som er Venstres 2.kandidat til kommunestyret.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Vi bruker mange kommunale tjenester og derfor engasjerer jeg meg, sier Hille

Vi bruker mange kommunale tjenester og derfor engasjerer jeg meg, sier Hille
Foto: Gisle Bjørneby 2011

– Småbarnsforeldre kjenner ofte direkte på kroppen når det kuttes i tjenestetilbudet. Vi legger merke til trafikkfarlige veier og gatekryss, vi følger barna på idrettsarenaene, vi følger dem til undervisning på kulturskolen, vi låner bøker til dem på biblioteket, følger dem til kontroll på helsestasjonen, sender dem til skolen. Vi sitter på viktig informasjon om tjenestetilbudet i kommunen og er opptatt av å sikre høy kvalitet på tjenestene, sier Camilla Hille

Les hele saken som sto i ØB her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**