-Tannlege til flere er fantastisk sosialpolitikk

Marcus Holst-Pedersen på landsmøtets talestol , Foto: Oda Scheel

Uttalelsen “Venstre vil gi flere rett til gratis tannbehandling” ble vedtatt på Venstres landsmøte i helgen og bygger på blant annet Marcus Holst Pedersens initiativ gjennom Viken Venstres delegasjon. Les hans tale her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 5 år siden.**

Kjære landsmøte!

La oss utvikle ny politikk! La oss hjelpe ekte mennesker med ekte problemer!

Noen hevder å utvide tannhelsetilbudet er uansvarlig politikk, men det er ikke uansvarlig å hjelpe mennesker som sliter. Alt for mange med lavinntekt kvier seg å dra til tannlegen, og dette er noe vi må ta på alvor.

Venstre er et parti som alltid har løftet grupper som sliter, la oss gjøre dette på tannhelse også.

Tenna er en del av kroppen, og tannleger redder liv og forebygger skader for livet. Tannlege til flere er ikke bare god helsepolitikk, det er også en fantastisk sosialpolitikk. Vi skal bruke norske penger ansvarlig, og det finnes ikke noe mer ansvarlig enn å gi pengene tilbake til folket.

Takk for meg!

Les mer:

 

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 5 år siden.**