Færder topper stortingslista

Tore Fjeld

Stortingsrepresentant Carl-Erik Grimstad fra Tjøme er innstilt som førstekandidat i både Telemark og Vestfold.

Stortingsrepresentant Carl-Erik Grimstad

Nominasjonskomiteen i Vestfold og Telemark Venstre offentliggjorde fredag 18. september sin innstilling til stortingsvalgliste. De innstiller på en felles valgliste for begge valgdistriktene, som i 2021 vil være de to tidligere fylkene Vestfold og Telemark.

Stortingsrepresentant Carl-Erik Grimstad, som også er kommunestyremedlem i Færder kommune og medlem av Venstres programkomité, er igjen innstilt som førstekandidat. Han ble valgt inn på Stortinget fra Vestfold i 2017. Sammen med seg i toppkvartetten vil han, om nominasjonskomiteens innstilling blir vedtatt, få Ingrid Åmlid fra Stathelle, Suzy Haugan fra Tønsberg og Torgeir Fossli fra Notodden.

Av øvrige navn fra Færder og omegn, kan også nevnes at regional leder av Venstrekvinnelaget og vara til Færder kommunestyre, Tone Lind Jørgensen fra Nøtterøy og Anja Beate Andersen bosatt i Tønsberg, også er innstilt på henholdsvis 8. og 13. plass på lista.

Tone Lind Jørgensen

Se hele listen i pressemeldingen her:
Pressemelding stortingslista Venstre Vestfold-Telemark

Innstillingen var enstemmig og skal behandles på nominasjonsmøtet 18 oktober.

Færder Venstre ønsker våre lokale kandidater lykke til.