Til innhold

Nesanet Hailemariam

Unge som eldre skal ha det trygt og godt i kommunen vår.

Bli bedre kjent med Nesanet!

  • Alder: 41 år
  • Bosted: Kolbotn
  • Jobb: Avdelingsleder Samfunnskontakt og internkommunikasjon, Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse
  • Bakgrunn: Født og oppvokst i  Etiopia med foreldre fra Eritrea. Kom til Norge da jeg var 9 år. Lillehammer og Oslo er mine barndomsbyer. Forsvaret og utdannet i statsvitenskap + MA Public Relations fra Westminister London

Jeg tar kampen mot mobbing

Det skjer alvorlige hendelser blant våre skoleungdommer her i kommunen vår. Det er mange som utsettes for mobbing/ trakassering. Vi må ta tak i dette og vi må jobbe for å få bukt med dette problemet. Det er derfor viktig at vi i fellesskap setter dette temaet høyt på agendaen og jeg som ombudskvinne skal sørge for at gode tiltak som Skolemiljø-team og mobbeombud fortsatt finnes i kommunen vår. Det fortjener barna, deres foreldre og de ansatte på skolen. 


De eldre er ingen homogen gruppe

De eldre har ulike interesser, ønsker og behov som alle andre. Våre eldre er viktige bidragsytere i lokalsamfunnet og nærmiljøene. Våre eldre har liv som er fylt av muligheter og utfordringer for den enkelte og for samfunnet.

Derfor må vi også ha en variert eldrepolitikk som ser både utfordringene og mulighetene.

Uansett behov, helse og ønsker; det skal være trygt, godt og meningsfylt å bli gammel i Nordre Follo kommune. Det kan høres selvsagt ut, men det krever økt politisk vilje og evne. Nordre Follo Venstre vil derfor øke fokuset ytterligere for de eldre i den kommende perioden.