Vil du stille til valg for Strand Venstre?

Erik R. Nyman-Apelset og Ola Elvestuen på Preikestolen. , Venstre

Strand Venstre skal vedta program og valgliste til kommunevalget i midten av mars. Arbeidet med begge deler er i full gang men vi ønsker oss flere som vil stå på listen til valget. I 2015 hadde vi nest flest navn på listen i kommunen. Brenner du for skole, miljø, kultur, næringspolitikk eller noe helt annet i lokalsamfunnet vårt og identifiserer deg med Venstres 10 liberale prinsipper så vil vi gjerne høre fra deg!

Siden 2015 har Strand Venstre sittet i posisjon i kommunestyret. Den viktigste saken i budsjettene denne perioden har vært skoleutbygging på Tau og Jørpeland. Tau blir ferdig i høst og på Jørpeland er planleggingen godt i gang med byggestart i 2020. I tillegg blir Nordre Strand pusset opp.

Utenom budsjettene har noen av våre viktigste saker vært knyttet til klima og klassisk naturvern. Det være seg å få på plass ladestasjoner for el-bil eller å bevare Tøgjevågen som friluftsområde. Begge deler har vi vunnet frem med i kommunestyret.

Strand Venstre har også vært helt tydelige på at vi ønsker oss en ny sterk kommune i Ytre Ryfylke.

Erik R. Nyman-Apelset i Ryfylketunnelen.

Neste periode i kommunepolitikken kommer til å markere en ny tidsepoke når Ryfast åpner i slutten av 2019. 1.1.2020 blir også Strand kommune større. Det kan fort bli den mest spennende tiden i lokalpolitikken noen gang. Vi ønsker oss flere med på laget!

Alle er uansett velkommen til å sende saker og innspill til lokalprogrammet vårt. Kontakt vår gruppeleder Erik R. Nyman-Apelset på [email protected] med store og små saker. Vil du treffe oss kan du se når vi har gruppemøter i kalenderen på nettsiden vår.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 5 år siden.**