Disse skal kjempe for Nordre Follo Venstre i kommunevalget

Disse skal kjempe for Nordre Follo Venstre i kommunevalget

Topp 3 kandidater. Fra venstre: Nesanet Hailemariam, Camilla Hille, Even Ifar Fossland

Topp 3 kandidater. Fra venstre: Nesanet Hailemariam, Camilla Hille og Even Ifar Fossland

 

Listen som består av hele 31 kandidater fra både nord og sør i kommunen er rekordlang.

– Vi er veldig fornøyde med listen vi har laget. Stikkordene er bredde, mangfold og kompetanse, sier leder for nominasjonskomiteen, Shervin Asgari i en pressemelding.

Kjemper for en Venstre kommune i 2024

Med den erfarne politikeren Camilla Hille helt på topp også denne runden, kjemper Hille og resten av laget for at Nordre Follo blir en Venstre kommune i 2024.

– Venstre er i en god vind for tiden og som ordførerkandidat har jeg fått med meg veldig mange svært dyktige folk på toppen av denne lista. At Venstre trengs med vårt engasjement for naturen og klima, samt vårt brennende engasjement for at folk skal få leve gode og frie liv, er det ingen tvil om, reklamerer Camilla Hille for eget parti.

 

To på topp fra Kolbotn

Nesanet Hailemariam og Even Ifar Fossland fra Kolbotn har sikret seg andre og tredjeplass.

Nesanet Hailemariam er styreleder i Nordre Follo Venstre og jobber idag som avdelingsleder. Hun er allerede aktiv i kommunepolitikken og er i dag fast medlem av utvalg for Oppvekst idrett og kultur.

– Jeg gleder meg først og fremst til valgkampen, hvor jeg vil få muligheten til å snakke med innbyggere i kommunen vår om vår politikk og hvordan vi som politikere kan bidra til en bedre hverdag for store og små i Norges beste oppvekstkommune. Jeg har allerede fått mange gode innspill fra folk i nærområdet om saker de er opptatt av. Her er det alt fra skjermbruk blant de yngste barna på skolen, til spørsmål om utforming av Kolbotn sentrum. Jeg er opptatt av at vi lytter til både små og store i vår kommune og vil bruke mye tid på å snakke med så mange som mulig, sier Hailemariam.

Even Ifar Fossland er nybakt pappa og jobber som COO i Startup Norway og Rådgiver i Mars. Han er en av Venstres nye medlemmer, og er i dag vara i omsorg, helse og seniorpolitikk.

– Sammen tar vi Norge fremover. Som nybakt far og ny i politikken gleder jeg meg til å tenke nytt, utfordre status quo og vise frem de flotte verdiene i Venstre og da spesielt å stanse klimaendringene, kjempe for forpliktende samarbeid, fremme framtidas næringsliv, og motivere barn og unge til læring, sier han.

Resten av listen

På fjerdeplass finner du leder av Nordre Follo Unge Venstre, Emma Skarseth Strandbakke. Hun skal ifølge Venstre være veldig motivert til å bidra med sin kompetanse i lokalpolitikken.

Resten av listen får Oppegård Avis opplyst om at består av en god blanding av det som beskrives som engasjerte og dyktige Venstre medlemmer, inkludert de ganske ferske medlemmene Dr. Erik Georg-Bø-Grandquist på femteplass, Shervin Asgari på 6 og eldstemann på lista Georg Distad (1941 modell) på 7.

Fullstendig kommunevalg liste for nordre follo venstre

Fullstendig kommunevalg liste for nordre follo venstre