Haram Venstres kommunale strukturpolitikk

 

Kommuedirektøren lovpriste utbyggingsplanene på Eidet

For to uker siden flagget Haram Venstre at de ville ha Eidet som områdesenter og bygge ut området til å kunne bosette rundt 2-2500 flere menesker. Torsdag lovpriste Kommunedirektøren i Haram kommune, Anders Norvald Hammer, planene.

 

Fjørtoftingene må få velge selv

Både Ålesund og Haram Venstre ønsker at fjørtoftingene selv skal få velge nærtjenestene sine slik de har gjort i lang tid.

 

Fem skoler – tre kirker?
Vatne kirke ble bygget i Vatne og Skodje prestegjeld i 1868, Hamnsund kirke i 1875 i Borgund sogn, Fjørtoft kirke i Haram sogn i 1878 (men ble i 1914 eget kapelldistrikt), Hildre kirke som kapell i Haram sogn i 1934, Lepsøy bedehuskapell i Haram sogn i 1896/1956, Haram kirke i Haram sogn i 1838, og til slutt Brattvåg arbeidskirke i Vatne prestegjeld i 1977.